Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Valisi Erin, Resulayn’da İncelemelerde Bulundu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Valisi Erin, Resulayn’da İncelemelerde Bulundu

Dünya

Resulayn’da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından karşılanan Vali Erin, ilk olarak Resulayn Emniyet Müdürlüğünde ve askeri kontrol noktalarında incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerinin işgalinden temizlenerek hayatın normale dönmeye başladığı Resulayn’da incelemelerde bulundu.
Resulayn’da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından karşılanan Vali Erin, ilk olarak Resulayn Emniyet Müdürlüğünde ve askeri kontrol noktalarında incelemelerde bulundu. İlçede asayiş ve huzurun sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Erin, daha sonra Resulayn Hastanesinde devam eden tadilat ve tefrişat çalışmalarını inceledi.
Resulayn Yerel Meclisini de ziyaret eden Vali Erin, meclis üyeleriyle bir toplantı yaparak, ilçede yürütülen çalışmaları değerlendirdi. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.