Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa, Kuetta ile kardeş şehir oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa, Kuetta ile kardeş şehir oldu

Dünya

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclisi,  Nisan ayı meclis toplantısında  aldığı kararla Pakistan'ın Kuetta şehri ile Şanlıurfa "Kardeş Şehir" oldu.

Türkiye - Pakistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi tavsiye kararı olarak Pakistan'ın Kuetta şehri ile Şanlıurfa'yı kardeş şehir olarak uygun görmüştür.

 

 Büyükşehir Meclisi'ne gelen söz konusu önerge Nisan ayı oturumunda görüşüldü. Oy birliği ile alınan kararla Pakistan'ın Kuetta şehri ile Şanlıurfa "Kardeş Şehir" oldu.

 

Şanlıurfa ile kardeş şehir olan Kuetta'nın Pakistan'ın Belucistan Eyaletinin başkenti olması, yüksek nüfusu ve gelişmiş tarım endüstrisine sahip oluşu, bünyesinde bir çok üniversite barındırması, doğal ve kültürel zenginlik bakımından güçlü oluşu söz konusu kararın alınmasında etkili olmuştur.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.