Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'daki 20. Zırhlı Tugay Akçakale'ye Zırhlı İş Makineleri Gönderdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'daki 20. Zırhlı Tugay Akçakale'ye Zırhlı İş Makineleri Gönderdi

Dünya

Türkiye'nin olası Suriye operasyonu öncesi haraketlilik devam ediyor. Şanlıurfa'da bulunan Şanlıurfa'daki 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı Akçakale sınırına zırhlı iş makineleri yolladı. bölgede hareketliliğin sürdüğü ve operasyonun başlaması an meselesi olduğu söyleniyor.

Suriye'nin Kuüzeyinde bulunan Suriye'de terör örgütü YPG/PYD'ye karşı başlatılacak olan askeri harekat için birlikler ve askeri malzeme takviyesi sürüyor.
Türkiye'nin 'Güvenli Bölge' konusunda devam eden kararlı duruşunda sonra bir kararlı duruş daha sergilemesi ABD'ye geri adım attırdı. Kuzey Suriye bölgesinde YPG/PYG ile sürdürdüğü iş birliğini bir kenara bırakarakj bölgeden çekileceğini açıkladı. Amerikanın çekileceğini açıklamasının ardından Türkiye'nin olası bir operasyonun önünde herhangi bir engelin kalmadığı belirtildi.

Edibilen bilgilere göre Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığından çıkış yapan zırhlı iş makineleri, güvenlik önlemleri altında Şanlıurfa-Akçakale kara yolu üzerinden ilçeye ulaştı.

Araçların sınır hattındaki birliklerin konuşlu olduğu bölgeye doğru gittiği görüldü.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.