Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Putin'den düşürülen uçakla ilgili yeni iddia
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Putin'den düşürülen uçakla ilgili yeni iddia

Dünya

İklim zirvesi için Paris'te bulunan Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin IŞİD'in petrol yolunun güvenliği korumak için 24 Kasım'da Rus savaş uçağını düşürdüğünü iddia etti.

İklim zirvesi için Paris’e gelen Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin bugün, Türkiye’nin 24 Kasım’da düşürdüğü Rus savaş uçağı hakkında şok bir açıklama yaptı.

Rus uçağının i Türkiye’nin IŞİD’in petrol yolunun güvenliğini korumak için düşürdüğünü iddia eden Putin yaptığı açıklamada “ Elimizdeki bütün nedenlere baktığımızda Türkiye’nin uçağımızın düşürme nedenin sadece IŞİD’in Türkiye topraklarına giden petrol yolunu korumak olduğunu gördük” dedi.

Öte yandan Fransa basınında çıkan iddialara göre, İklim zirvesi için Paris’te bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Putin ile görüşme talebinde bulunduğu i ve Putin’in bu talebi Erdoğan’ın ısrarına rağmen kabul etmediğini iddia edildi. (Enes Suiçer-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.