Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Provokatörlerden biri de Zübeyde Zümrüt
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Provokatörlerden biri de Zübeyde Zümrüt

Dünya

Diyarbakır DBP il başkanı Zübeyde Zümrüt olayların başladığı gün İslami dernekleri kendi yandaşlarına hedef göstererek saldırıların fitilini ateşlemiş.

 6-7 Eylül'de Diyarbakır'da yaşanan vahşetin sorumlularından biri de DBP il başkanı Zübeyde Zümrüt. Bağlar Koşuyolu Parkında, sokağa çağırdıkları yandaşlarına hitaben konuşan Zümrüt, Amed'de IŞİD'e destek veren derneklerin olduğunu ve bunlardan haberdar olduklarını kaydederek "Sadece Diyarbakır'da 400'e yakın dernek üzerinden IŞİD çetelerine destek verildiğini biliyoruz." şeklindeki açıklamasıyla, yandaşlarına tüm İslami dernekleri hedef göstermiştir. Aynı gün bir radyoda da konuşan Zümrüt, İslami Kurumları hedef göstermeye burada da devam etmiştir.

HDP yöneticileri kendi kitlelerini sokağa indirip; "Her tarafı Kobani'ye çevirin", "Diyarbakır'da IŞİD'e destek veren 400 dernek var" diyerek İslami kurumları; saldırılara, vahşete ve katliamlara hedef haline getirmiştir.

En nihayetinde şehre dağılan PKK/HDP'liler kendilerine ilk hedef olarak İslami kurumları seçmiş ve bu kurumlara yapılan vahşi saldırılar sonucu 6 müslüman katledilmiş, yüzlerce kişide çeşitli şekillerde yaralanmışlardır. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.