Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
PKK hastanesine çevrilen çiftlik evi baskınında 5 kişi tutuklandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

PKK hastanesine çevrilen çiftlik evi baskınında 5 kişi tutuklandı

Dünya

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da yaralı YPG’liler için hastaneye dönüştürüldüğü iddia edilen çiftlik evinde gözaltına alınan 10 kişiden 5’nin tutuklandığı belirtildi.

Şanlıurfa'da bir çiftlik evinin hastaneye dönüştürüldüğü ve burada PKK'nın üst düzey sorumluların tedavi edildiği bilgisi üzerine sabaha karşı yapılan baskında gözaltına alınan 10 kişiden 5’nin tutuklandığı ifade edildi.

Çıkarıldıkları mahkemece tutuklananlardan 2 kişinin YPG’li olduğu iddia edildi. Evini hastaneye çeviren ev sahibi M. ǒnin de tutuklular arasında olduğu belirtildi.

Hastaneye çevrilen çiftlik evinde tedavi edilen kişilerin 6-7 Ekim Kobani bahaneli olaylarda yaralanıp yaralanmadığı merak konusu edildi.

Hatırlanacağı gibi, Haliliye ilçesi İsalar Köyü'nde bir çiftlik evinin hastaneye çevrilerek Kobani'de çatışmalarda yaralanan YPG’lilerin tedavi edildiği ihbarı üzerine söz konusu eve baskın yapılmış ve ev sahibi dâhil birçok kişi gözaltına alınmış, çok sayıda tıbbi malzeme, silah ve mühimmat da ele geçirilmişti. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.