Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Peşmergeler "Biji serok Obama" sloganı ile karşılandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Peşmergeler "Biji serok Obama" sloganı ile karşılandı

Dünya

Dün sabah saatlerinde Türkiye'ye giriş yapan Peşmerge güçlerini Şanlıurfa'da karşılayan kalabalık gruplar tarafından bir ağızdan, 'Yaşasın Başkan Obama' anlamına gelen "Biji serok Obama" sloganı ile selamlandı.

Özel harekat polislerinin zırhlı araçları eşliğinde, dün sabah saatlerinden itibaren Kobani’ye doğru ilerleyen Peşmerge konvoyu, saat 21.00'de Şanlıurfa'ya ulaştı.

Kobani'ye gitmek üzere dün sabah saatlerinde Türkiye’ye giriş yapan Peşmerge güçleri, Şanlıurfa'da yol boyu dizilen kalabalık gruplar tarafından havai fişek ve sloganlarla karşılandı. Karşılama sırasında, grubun attığı "Biji serok Obama" (Yaşasın Başkan Obama) sloganı ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Peşmergelerden bazılarının yüzleri kapalı ve giysilerinde ‘US Army’ (Amerikan ordusu) yazısı ile Amerikan bayrağı etiketinin bulunması, akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Peşmergeleri karşılamak için yönlendirilenlerin arasında bulunan çocukların yanaklarına, ABD ve PKK bayraklarının resmedilmiş olması, büyük şeytan ABD’ye duyulan derin hayranlık ve bağlılığın boyutunu gözler önüne serdi. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.