Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
YGS hazırlıkları tamamlandı, YGS sınavları heyecanı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

YGS hazırlıkları tamamlandı, YGS sınavları heyecanı

Dünya

Önümüzdeki pazar yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) için sadece 4 gün kaldı. Tüm yurtta oladuğu gibi Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ikinci kez yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı için hazırlıklar tamamlandı.


Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ikinci kez yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı için hazırlıklar tamamlandı.

Siverek ilçesinde 13 Mart 2016 Pazar günü 2'nci kez düzenlenecek olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) için hazırlıklar tamamlandı.

ÖSYM Siverek Sınav Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Hayoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, pazar günü yapılacak sınav için tüm hazırlıkların tamamladıklarını söyledi.

Siverek'te 6 bin öğrencinin YGS'ye gireceğini belirten Hayoğlu, "Siverek Kaymakamı Sayın Vural Karagül’ün başkanlığında yaptığımız toplantıda sınav için alınacak önlemler ile sınavın başarılı geçmesi konusunda gerekli çalışmalar konusunda görüş alış verişinde bulunulduk. Sınava girecek tüm adaylara başarılar diliyorum." dedi.

Sınava katılacak öğrencilere hatırlatmalarda bulunan Hayoğlu, "Pazar günü saat 10.00 da başlayacak olan sınav için adayların en geç sınavın başlayacağı saatten 1 saat önce sınava girecekleri binada hazır olmalı, sınava girecek aday ve görevlilerin yanlarında mutlaka nüfus cüzdanı, sınava giriş belgelerini almaları gerekiyor. Nüfus cüzdanı olmayan adaylar için ise ilçe nüfus müdürlüğü pazar günü saat 10.15’e kadar açık olacak. Nüfus cüzdanı veya süresi dolmamış pasaport dışında hiçbir kimlik belgesinin kabul edilmeyecek." diyerek yapılması gerekenleri hatırlattı. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.