Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Okullarda temizlik işleri başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Okullarda temizlik işleri başladı

Dünya

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yeni eğitim öğretim yılının başlayacak olması nedeniyle ilçedeki okullarda temizlik yapmaya başladı.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde belediyeye bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü okullarda temizlik kampanyası başlattı. Bugün sabahın saatlerinden itibaren ilçe sınırları içerisindeki okullarda temizliğe başlayan temizlik personelleri, ilk olarak Cumhuriyet İlköğretim okulu ile Ertuğrul Gazi İlkokulunda işe başladı.

“Temizlik devam edecek’’

Konu hakkında açıklamada bulunan Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Abdullah Toprak, “Yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte öğrenci kardeşlerimiz okullarına geldiklerinde tertemiz bir okul görecekler. Bizlerin onlardan beklentileri hem okullarını hem de çevrelerini temiz tutmalarıdır. Cumhuriyet ve Ertuğrul Gazi okullarımızdaki temizlik ile birlikte diğer okullarımızda da yapacağımız temizlik belirli periyotlarla devam edecektir.” dedi. (Mustafa Bikeç-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.