Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mürsi, Ahmedinejad'ın karşısında Esed'e 'zalim' demişti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mürsi, Ahmedinejad'ın karşısında Esed'e 'zalim' demişti

Dünya

Bir yıllık iktidarının ardından ordu tarafından görevden alınan Muhammed Mursi, 2012 Ağustos ayında İran'a gerçekleştirdiği ziyarette Ahmedinejad ile görüşmüş, Esed destekçisi Ahmedinejad karşısında Esed için ''zalim'' ifadesini kullanmıştı.

Muhammed Mursi bir yıllık iktidarında en önemli yurt dışı ziyaretini İran'a gerçekleştirmişti. 30 Ağustos tarihinde Tahran'daki Bağlantısızlar Zirvesine katılan Mursi, 34 yıl sonra İran'a resmi ziyaret gerçekleştiren ilk Mısır Cumhurbaşkanı olmuştu.

Suriye rejiminin en büyük destekçisi olan İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad'ın evsahipliği yaptığı zirvede konuşan Mursi, Suriye'deki krizle ilgili olarak muhaliflerin yanında yer aldıklarını söylemiş ve Esed rejimi için "zalim" ifadesini kullanmıştı. Soğuk rüzgarlar estiren o konuşmayla birlikte salondaki Suriye heyeti zirveyi terk etmişti.

Kaynak: Haber7


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.