Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Muhammed'in Gözünde Gazze
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Muhammed'in Gözünde Gazze

Dünya

İlkokul 2.sınıf öğrencisi yedi yaşında Muhammed Ali Atila İsrail’in Gazze’ye saldırısındaki orantısız gücü karikatürüze etti.

Görenleri hayrete düşüren fotoğrafta Gazze’li anne ve küçük çocuğuna bir tarafta İsrail askerleri ateş ederken, diğer taraftan da İsrail tankları da ayrıca ateş ediyor aynı anda füzelerle ve uçaktan bombalarla bu masumlara ateş ediliyor.
Herkes aynı yere ateş etmiş oluyor.


Çocuğa isabet eden kurşun ve bombalarla çocuk yere yıkılıyor. Anne çaresiz.

Fotoğrafı çizen M.Ali Atila’nın babası Ş.Urfa İHH Başkanı Behçet Atila, çocuğun sınıf birincisi olduğunu, yaşına göre daha büyük şeyleri sorgulayıp durduğunu, bu resmi yaptığını ve getirip kendisine gösterdiğini söyledi ve “Geçen gün çocuk bu fotoğrafı yapıp bana gösterdi ve baba bunlar İsrail’in pis askerleridir, bunlarda Gazze’li çocuklardır. İsrail askerleri de bu çocuğa hem silahla, hem bomba ile hem de füze ile vuruyor. Hiç böyle olur mu diye de sorguladı, ben de hayretler içinde dinledim. Bu aralar gündemimizin beklide %90’ı Gazze ve Gazze’deki şehitler ve çocuklardır. Hep haberler izliyoruz, eylemler tertip ediyoruz. Galiba çocuk ta etkilenmiş olmalı ki böyle bir resim yaptı” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.