Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mısır Cuntası,Yeni Bir Katliam Mı Yapacak?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mısır Cuntası,Yeni Bir Katliam Mı Yapacak?

Dünya

Mısır İçişleri Bakanı İbrahim, "Adeviyye ve Nahda meydanlarındaki gösterilerde ülke güvenliğini tehdit eden tehlikeleri" sona erdirmekle görevlendirildi.

Mısır Bakanlar Kurulu, İçişleri Bakanı İbrahim'i "Adeviyye ve Nahda meydanlarındaki gösterilerde ülke güvenliğini tehdit eden tehlikeleri" sona erdirmekle görevlendirdi.

Mısır Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yapılan yazılı açıklamada, "Bakanlar Kurulu, ülkedeki güvenlik konularını masaya yatırdıktan sonra Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarındaki 'terör eylemleri' ve yol kesme gibi ülke güvenliğini tehdit eden durumların kabul edilemez olduğu sonucuna vardı. Kurul, bu eylemlerin, ülkenin milli güvenliğini tehdit ettiğine ve vatandaşların içine korku saldığına karar verdi" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, "Şiddet ve terörle mücadelede halk tarafından devlete verilen yetkilendirmeye dayanarak İçişleri Bakanı Muhammed İbrahim, anayasal hükümlere uygun olarak toplumsal güvenliğin sağlanması ve tehlikelere son verilmesi için gereken önlemlerin alınması konusunda görevlendirildi" denildi.

İçişleri Bakanı İbrahim'e verilen görevlerin detayları açıklanmazken, darbe karşıtı gösterilerin şiddet kullanılarak dağıtılıp dağıtılmayacağı konusuna da açıklık getirilmedi.

Dünya Bülteni


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.