Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
"Mezheplere dil uzatanlar, Amerika'ya hizmet ediyor"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

"Mezheplere dil uzatanlar, Amerika'ya hizmet ediyor"

Dünya

İran'ın dini ve siyasi lideri Hamaney, İslam mezheplerinin kutsallarına dil uzatanların Amerika ve İngiltere'ye hizmet ettiğine dikkat çekti.

ran’ın dini ve siyasi lideri Seyyid Ali Hamane, Amerika ve müttefiklerinin IŞİD’e yönelik operasyonunun gerçekçi olmadığını ve Müslümanlar arasına düşmanlık tohumları ekmek amacı taşıdığını belirtti.

Tekfirci akımın emperyalizmin ürünü olduğunu, ancak artık ateşiyle sahiplerini de tutuşturmaya başladığını ifade eden Hamaney, son operasyonun Müslümanlar arasına düşmanlık tohumları ekmek amacıyla yapıldığına dikkat çekti.

Hamaney konuşmasının devamında, "Şiiler ve Sünniler birbirlerinin duygularını kışkırtıcı ve tahrik edici provokatif açıklamalarla düşmana yardımcı olmamalı ve kutsallıklara karşı saygısızlık yapmamalı" ifadelerini kullandı.

İngilizlerin habis ellerinin İslam mezhepleri arasında ayrılık çıkarma hususunda uzmanlaştığını söyleyen Hamaney son olarak, “İslam mezhepleri arasında ayrılık ateşini tutuşturanlar ve bu mezheplerin kutsallarına dil uzatanlar Amerika ve İngiltere’ye yardım etmektedir” ifadelerini kaydetti.

Hamaney son olarak, Müslüman ülkeler ve liderlerine çağrıda bulunarak gerçek düşmanların eliyle bir harekata girişmek "düşmanın ekmeğine yağ sürmektir" ifadelerine yer verdi. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.