Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Libya'daki işçiler Türkiye'ye getiriliyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Libya'daki işçiler Türkiye'ye getiriliyor

Dünya

Dışişleri Bakanlığı, Libya'da tahliye edilen 396 işçinin, Misurata'ya nakilleri ve sonrasında Türkiye'ye dönmeleri için çalışmaların başlatıldığını bildirdi.

Libya Ubari'deki bir şantiyeden acilen tahliye edilen 396 işçi ile ilgili yazılı açıklama yapan Dışişleri Bakanlığı, işçilerin Türkiye'ye dönebilmeleri için Misrata'ya nakledilmeye başlandığını bildirdi.

Libya'daki güvenlik durumu nedeniyle Bakanlıkça personelin tahliyesi için gerekli telkinlerde bulunulduğu belirtilen açıklamada, "Halen Libya’da faaliyet gösteren şirketlerimizden birinin şantiyesinin bulunduğu Ubari’den acil tahliye ihtiyacı doğması ve 396 işçinin Ghat'a nakledilmesi üzerine Bakanlığımız vatandaşlarımızın yurda dönüşleri için müdahil olmuştur. Bu çerçevede Ghat Havaalanında bulunan vatandaşlarımızın Ghat’dan Misurata’ya nakillerine başlanmıştı. Vatandaşlarımız için Misurata’da konaklama ve sağlık kontrollerine ilişkin gerekli tertibat alınmıştır. İşçilerimizin en kısa sürede Misurata'ya nakilleri ve sonrasında ülkemize ulaşmaları amacıyla her türlü çalışma yürütülmektedir" denildi.  (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.