Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kobanili mültecilerin yağmur çilesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kobanili mültecilerin yağmur çilesi

Dünya

Dün akşamdan bu yana yağan yağmur, Kobani sınırında bekleyen binlerce sığınmacıyı yakaladı. Yağmura yakalanan sığınmacıların çaresiz bir şekilde bekleyişleri devam ediyor.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde dün akşamdan bu yana yağmur etkisini devam ettiriyor. Yağan yağmura yakalanan Kobanili sığınmacılar ise, çaresiz bir şekilde sınırın diğer ucundan bu tarafa gelmeyi bekliyor.

Saatlerce sınırda bekleyen Kobanilileri bir de yağmur yakalayınca içler açısı bir durum daha yaşandı. Ayrıca sınırı geçip Suruç ilçesindeki parklarda ve dışarıda kalan Kobanililer de yağmurdan nasibini aldı.

Öte yandan dün geceden beri yağan yağmurun ardından oluşan çamurdan dolayı geçişlerin yapıldığı Yumurtalık giriş bölgesine araçlar giremiyor. Sabahın erken saatlerinden Yumurtalık giriş kapısına gitmeye çalışan çok sayıda araç yolda bekliyor. Yumurtalık giriş bölgesi iş makineleriyle açılmaya çalışılıyor. (Fatih Akgül/Mehmet Aslan-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.