Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kobani’de çatışmalar dün günboyu sürdü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kobani’de çatışmalar dün günboyu sürdü

Dünya

Suriye’nin Kobani bölgesinde IŞİD ile PYD ve Peşmerge grupları arasındaki çatışmalar 78. gününde bütün şiddetiyle devam etti.

Suriye’nin Kobani bölgesinde IŞİD ile PYD-Peşmerge güçleri arasında süren çatışmalar, 78’inci gününde gün boyu belli aralıklarla sürdü.

Koalisyon güçleri, gün boyu havadan bombaladı.Kobani’nin doğu ve güney bölgelerini kontrolü altında tutan IŞİD, doğudan ve batıdan ağır silahlar ve toplarla YPG’nin olduğu bölgelere saldırılar gerçekleştirdi. IŞİD’in havan saldırılarına PYD ve Peşmerge güçleri ağır silahlarla karşılık verirken, ABD’nin başını çektiği koalisyon güçlerine ait uçaklar da gün boyu belli aralıklarla IŞİD mevzilerini havadan bombaladı.
İŞİD Kobani’nin batısında köyleri alarak ilerliyor
IŞİD’in, Kobani’nin batısına saldırarak, Tılşeir tepesini ele geçirmek için Peşmerge güçlerine havan toplarıyla saldırdığı görüldü. IŞİD’in batı bölgesinden Kobani’ye saldırıları üzerine, Peşmerge güçleri de IŞİD’i durdurmak için karşılık verdi
Türk Bayrağı ne oldu?

Daha önceki günlerde Türkiye sınırında bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi’nin üstünde bulunan Türk bayrağının yerinde olmadığı görüldü.
Öte yandan Peşmerge Bakanlığından yapılan açıklamada, 28 Ekim’de Kobani’ye Türkiye üzerinden giden Peşmergelerin yerine, 150 yeni Peşmerge’nin getirileceği belirtildi. (M.Sıddık Bilge/Ali Fidancı-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.