Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kobani sınırında resmi temaslar arttı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kobani sınırında resmi temaslar arttı

Dünya

Suruç ilçesi Kobani sınır merkezi Yumurtalık geçiş noktasında dünden beri oluşan top atışı hareketliliğinden sonra bölgeye resmi erkânların gelişlerinde artış olduğu gözlendi.

 Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Kobani kent merkezi sınır boyu olan Yumurtalık geçiş noktasında ve dünden itibaren Kobani’de IŞİD’in yaklaştığı ve çatışmaların alevlendiğinin görülmesiyle bölgeye resmi erkânların günü birlik geldiği gözlemlendi.

Şırnak Valisi İzzettin Küçük, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ve beraberindeki heyet ile birçok STK temsilcileri. AİHM üyelerinin ziyaretlerini artırdığı görüldü.

Kobani’deki çatışmaların alevlenmesi ile birlikte valilik talimatıyla birçok değişiklik göze çarparken güvenliğin iki katına çıkarıldığı da gözlerden kaçmadı. (Osman Gülebak-Mehmet Aslan-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.