Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kassam Tugayları" kurucu lideri olan Zekeria Velid Akl Türkiye'de
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kassam Tugayları" kurucu lideri olan Zekeria Velid Akl Türkiye'de

Dünya

İsrail ile Hamas arasında yapılan takas anlaşması çerçevesinde geçici olarak Türkiye, Ürdün ve Katar'a gönderilmesi kararlaştırılan 40 mahkumdan 11'i dün gece saatlerinde Türkiye'ye getirildi.

Vatan gazetesinin haberine göre, gece yarısından sonra Ankara Esenboğa Havaalanı'na gelen uçaktan Hamaslı 10 erkek ve El Fetih üyesi bir kadın indi. Zafer işareti yapan ve toprağı öpen 11 kişiyi Filistin'in Ankara Büyükelçisi Nebil Maruf karşıladı.
Hamas'ın silahlı kanat kurucusu Türkiye'de

Gelenler arasında en dikkat çekici isim ise Zekeria Velid Akl. Beş yıldır rehin tutulan İsrailli asker Gilad Şalit karşılığında takas edilen 1027 Filistinli mahkum arasında yer alan en etkili isim olan Velid Akl, 1992'den beri İsrail hapishanelerinde yatıyor. 16 kez müebbet hapis cezasına çarptırılan Hamas'ın silahlı kolu olan "İzzeddin el Kassam Tugayları" kurucusu ve lideri olan Zekeria Velid Akl, Mısırlı yetkililere teslim edildikten sonra Türk hükümetinin gönderdiği özel uçakla Türkiye'ye geldi.

İsrail'in en büyük istihbarat kaynağı olan Filistinli muhbirlerin yakalanmasından sorumlu olan, bomba yapımı konusunda eğitim veren ve saldırıları planlayan Velid Akl, 1992 yılında İsrail tarafından yakalandı. Velid Akl, İstanbul'da polis korumasında yaşayacak.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.