Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İstanbul Valiliği: 3'ü polis 52 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İstanbul Valiliği: 3'ü polis 52 yaralı

Dünya

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre Kobani bahane edilerek PKK'lı çeteler tarafından dün yapılan saldırlarda 3'ü polis, 52 kişi yaralandı.

İstanbul Valiliği, Kobani bahane edilerek PKK’lı çeteler tarafından dün yapılan saldırlarda 3’ü polis, 52 kişinin yaralandığını açıkladı.

İstanbul Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada; “İlimizde 08.10.2014 Çarşamba günü kanun dışı gösteriler yapılmış ve çıkan olaylara güvenlik kuvvetlerimiz tarafından müdahale edilmiştir. 66 göstericinin gözaltına alındığı olaylarda, 3'ü Polis Memuru olmak üzere toplam 52 kişi yaralanmıştır.

Kolluk kuvvetlerimiz, kamu düzeni ve güvenliği ile halkın huzurunun bozulmasına yönelik eylemlere karşı her türlü tedbiri almış olup, gerektiğinde müdahalede bulunmakta tereddüt göstermemektedir.
Halkımızı, her türlü tahrik ve provokasyona karşı sağduyulu ve serinkanlı tavrını korumaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.