Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İsrail askerleri Filistinli çocuklara saldırdı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İsrail askerleri Filistinli çocuklara saldırdı

Dünya

El-Halil'de İsrail askerleri köpeklerini ve Ramallah'ta da bir yerleşimci arabasını Filistinli çocukların üzerine saldı.

 Batı Yaka’da bulunan El-Halil’de İsrail askerleri köpeklerini ve Ramallah’ta da bir siyonist yerleşimci arabasını Filistinli çocukların üzerine saldı. Bir çocuk hayatını kaybetti. İki çocuk da yaralandı.

El-Halil kentinin kuzeyindeki Beyt Ummer beldesinde, işgalci Siyonist askerlerin köpeklerini, Filistinli Emir Muhammed Avad’ın (16) üzerine salmaları sonucu çocuğun yaralandığı bildirildi. Köpeğin Filistinli gencin vücudunun çeşitli yerlerini ısırdığı ve yaralı gencin ambulansla hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Ramallah'ın kuzeyindeki Sencel köyü girişinde anaokulundan dönmekte olan iki küçük çocuğa bir siyonist yerleşimci otomobiliyle kasıtlı olarak çarptı. Ağır yaralanan çocuklar hastaneye kaldırıldı. çocuklardan biri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Siyonist işgalci askerlerin ve yahudi yerleşimcilerin Batı Yaka'da Filistinlileri hedef alan saldırılarında son günlerde artış gözleniyor. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.