Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
IŞİD lideri Bağdadi vuruldu iddiası
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

IŞİD lideri Bağdadi vuruldu iddiası

Dünya

ABD uçaklarının Irak'ın Enbar kentinde düzenlediği saldırıda IŞİD lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin vurulduğu iddia edildi.

BAĞDAT - IŞİD'e yönelik saldırılarını sürdüren ABD öncülüğündeki koalisyon, son olarak Enbar vilayetinde IŞİD'in liderlerini hedef aldı. Ebubekir el-Bağdadi’nin yanı sıra IŞİD'in önde gelen isimlerinin de katıldığı bir toplantıya düzenlenen saldırıda çok sayıda kişinin öldüğü iddia edildi.

Haberi duyuran Arap basını Bağdadi'nin ağır yaralı olduğunu ileri sürerken, ABD, el-Bağdadi'nin bombardımana hedef olan toplantıya katılıp katılmadığını henüz bilmediklerini bildirdi.

Saldırıda ayrıca IŞİD'in Enbar Valisi Ebu Muhammed es-Süveydavi ile Fırat Nahiyesi Valisi Ebu Zehra el-Muhammedi'nin öldüğü belirtildi.

Enbar İl Meclisi Başkanı Sabah Kerhut, saldırıda 12 kişinin öldüğünü bunlar arasında IŞİD lideri El Bağdadi'nin olmadığını söyledi.







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.