Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İş Güvenliği Uzmanı Sınavı yarın yapılacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İş Güvenliği Uzmanı Sınavı yarın yapılacak

Dünya

Yarın Türkiye genelinde 17 ilde, İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanı Sınavı yapılacak.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanı Sınavı yarın (27 Aralık 2014) 17 ilde yapılacak.

Aralık Dönemi İş Güvenliği Uzmanı Sınavı; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde düzenlenecek.

Sınava girecekler için yapılan uyarılarda; “Sınava Giriş Belgesi ve nüfus cüzdanı veya süresi geçerli pasaportu ile kabul edilecektir. Nüfus cüzdanı veya pasaport dışında, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (Bu özel durum, muvazzaf askerler için geçerli değildir.), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Pembe/Mavi Kartlar kabul edilecektir. Bunların dışındaki, sürücü belgesi, meslek kimlik kartları ve benzeri diğer tüm belgeler sınava giriş için geçerli belgeler olarak kabul edilmeyecektir.” denildi.

Ayrıca sınav için gerekli olan iki adet kurşunkalem, silgi, kalemtıraş, peçete ve şeker ihtiyaçlar her bir aday için ÖSYM tarafından temin edileceği belirtildi. (İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.