Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İngiltere Filistin'i devlet olarak tanıdı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İngiltere Filistin'i devlet olarak tanıdı

Dünya

İngiliz Parlamentosu'nun alt kanadı Avam Kamarası, Filistin'in devlet olarak tanınmasına ilişkin önergeyi kabul etti. Devletleri tanıma kararının hükümete ait olduğu İngiltere'de, bu kararın hükümeti baskı altına alması bekleniyor.

LONDRA - Muhalefetteki İşçi Partisi'nin Filistin'in Dostları Grubu Başkanı Grahame Morris tarafından hazırlanan Filistin'in devlet olarak tanınmasına ilişkin önerge, İngiliz Parlamentosu'nun alt kanadı Avam Kamarası'nda 12 ret oyuna karşılık 274 oyla kabul edildi.

Devletleri tanıma yetkisinin hükümete ait olduğu İngiltere'de, bu kararın bağlayıcılığı olmasa da hükümeti baskı altına alması bekleniyor.

"Parlamento, hükümetin İsrail devletinin yanı sıra Filistin devletinin tanınması gerektiğine de inanıyor" başlıklı önerge, 4 saat süren görüşmelerin ardından oylandı. İngiltere Başbakanı David Cameron ile koalisyon hükümetini oluşturan Muhafazakar ile Liberal Demokrat Partilerin bakanlarının çekimser kaldığı oylamada önerge12 ret oyuna karşılık 274 oyla kabul edildi.







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.