Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İmam Hatiplilerden Kobanili ailelere yardım
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İmam Hatiplilerden Kobanili ailelere yardım

Dünya

Türkiye'ye sığınan Suriyeli mülteciler için CEYİMDER yardım topladı.

ŞANLIURFA - IŞİD ile YPG güçlerinin arasında çıkan çatışmadan dolayı kaçarak Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine sığınan Suriyeli mültecilere STK’ların yardımları sürüyor. Ceylanpınar İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (CEYİMDER) başlattığı kampanya ile topladığı yardımları Suruç’a yolladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan CEYİMDER Başkanı Mehmet Yılmaz, “Kısa bir süre önce ilçemizde başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına çok sayıda vatandaşımız duyarlı davranarak destek oldular. Biz de gücümüz nispetinde Hz Peygamberin ‘Komşusu aç ilen tok yatan bizden değildir.’ Hadisini şiar edinerek bugün ülke komşumuz olan Suriyeli mülteciler için yardım seferberliği başlattık. Gücümüz nispetinde topladığımız yardımları ulaştırmak üzere yola çıkıyoruz.”dedi.

Yılmaz, “Bu kampanyaya Şanlıurfa merkez ve ilçeleri olmak üzere toplam 14 dernek katıldı. Yardımlarımızı beraberce Suruç ilçesinde sığınan Kobanili ailelere ulaştıracağız inşallah” ifadelerini kullandı. (Mustafa Kaynak-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.