Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hollanda'da İslam karşıtları cami işgal etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hollanda'da İslam karşıtları cami işgal etti

Dünya

Hollanda'nın Dordrecht kentinde bulunan Al-Fath camisi, İslam karşıtı Pegida üyeleri tarafından işgal edilerek, duvarlarına hakaret içerikli afişler asıldı.

Hollanda’nın Dordrecht kentinde İslam karşıtı Pegida hareketi üyeleri Al-Fath camisi işgal ederek , ‘İslam’ı durdurun’ gibi sloganların bulunduğu bayrak ve afişleri duvarlarına astı.

Hollanda polisi, 39 kişiden oluşan radikal aşırı sağcı İslam düşmanı grubu, yaptıkları işgal sırasında okudukları Pegida marşı esnasında göz altına aldı.

Olay öncesi Belçikalı ırkçı siyasetçi Filip Dewinter’in İslam dinine nefret ve kin kusarak yaptığı konuşmada, " Kur'an-ı Kerim dinsizleri öldürmeyi ve katletmeyi öğreten bir militan el kitabıdır’’ demişti.

Dewinter daha önce de Müslümanlara karşı buna benzer tahriklerde bulunmuş, Ceza ve adalet Savcısı tarafından Dewinter hakkında, söz konusu ifadelerinden dolayı araştırma başlatılmıştı. 

Dewinter’in yaptığı İslami değerleri aşağılayıcı konuşmaları ve ayaklanma çağrıları, ülkede yaşayan Müslümanlar için ciddi bir tehdit oluşturuyor.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.