Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hiç görmediği babasından 35 yıldır haber yok
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hiç görmediği babasından 35 yıldır haber yok

Dünya

Yaklaşık 35 yıl önce Ankara ?Sivas arasında meydana gelen tren kazasında babasından haber alamadığını belirten gözü yaşlı kadın, yetkililerden yardım bekliyor.

5 yıl önce Ankara-Sivas tren yolunda meydana gelen tren kazasında babasının yanarak can verdiğini kendilerine iletildiğini söyleyen Yıldız Alpdağtaş babasının kazada öldüğüne dair hiç bir delilin olmadığına dikkat çekti.

Babasını hiç görmediğin ifade eden i Yıldız Alpdağtaş, babasının öldüğüne dair yetkililerin tek kanıt olarak babasının baston parçasını gösterdiklerine dikkat çekti.

Babasının görme engelli olduğunu ve o kazadan sonra akıbeti hakkında bilgi sahibi olamadıklarını belirten Alpdağtaş, o kazadan sonra sürekli bir şekilde birilerinin kafalarını karıştırdığını babalarının ölüp ölmediğini bilmediklerini dile getirdi.

 Kendisinin babasını aramak için defalarca yetkili mercilere başvurduğunu ancak kendisine babasının kayıtlarda kayıp olarak göründüğünü ve herhangi bir şey yapamayacaklarını sözlerine ekleyen Alpdağtaş kazanın meydana geldiği yere kadar gittiklerini ancak herhangi bir muhatap bulamadıklarını ve somut bir bilgiye ulaşamadıklarını acılı bir şekilde ifadelere yer verdi.

Alpdağtaş daha sonra, “Babamın şu an sağ olup olmadığını bilmiyorum, Amcalarım ve yeğenlerim defalarca olay yerine gidip yetkililerle görüştüler fakat bir ses çıkmadı” dedi

Babasının ölü yâda diri görmek isteyen Alpdağtaş, “Babam eğer ölmüşse neden cesedini göstermediler de yanan bastonun gösterdiler şayet ölmüşse en azından mezarını göstersinler." diyerek yetkililere çağrıda bulundu. (Sedat Karatay-İLKHA)

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.