Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Heniyye: "Silahlı mücadele işgale karşı stratejik bir seçimdir"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Heniyye: "Silahlı mücadele işgale karşı stratejik bir seçimdir"

Dünya

Gazze'de bayram namazını kılan Hamas Siyasi Birim Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, silahlı mücadelenin işgale karşı stratejik bir seçim olduğunu belirterek, direnişinin silahlandırılmasının devam edeceğini söyledi.

GAZZE - Gazze'de Yermük stadında bayram namazını kıldıran Hamas siyasi birim Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, okuduğu hutbede, silahlı mücadelenin önemine değindi.

Silahlı mücadelenin işgale karşı stratejik bir seçim olduğunu belirten eski Başbakan Heniyye, Filistin direnişinin silahlandırılmasının devam edeceğini vurguladı.

Filistin direnişinin silahına dokunulmasına izin verilmeyeceğini ve bu konuda herhangi bir pazarlık yapılmayacağını ifade eden Heniyye, direnişin Filistin topraklarının tamamının işgalden kurtarılmasına kadar süreceğini belirtti.

Heniyye ayrıca, işgale karşı elde edilen kazanımları korumak için gereken çabayı sürdüreceklerini vurguladı.

Hutbesinde Filistin'in iç uzlaşmasına da değinen Heniyye, bunun bir stratejik tercih olduğunu belirterek bu uzlaşmanın sürdürülmesi ve birliğin tamamlanması için gerekli çalışmaların devam edeceğini belirtti.







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.