Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hastane bahçesinde çeşmeden sıcak çorba ikramı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hastane bahçesinde çeşmeden sıcak çorba ikramı

Dünya

Şanlıurfa'da Ramazan ayı boyunca vatandaşlara meyan şerbeti dağıtılan ikram çeşmelerinden şimdi de sıcak çorba ikram ediliyor.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının, Kadın Doğum Hastanesi ve Çocuk Hastanesine kurduğu ikram çeşmelerinden sabah saatlerinde vatandaşlara sıcak çorba ikram ediyor.


Şanlıurfalıların ilk defa Ramazan ayında tanıştığı ikram çeşmesinden 2 ayrı hastane bahçesinde sıcak çorba ikram edilmesi özellikle refakatçi ve hasta yakınları ile okula giden öğrencileri memnun ediyor. Hastalarını beklediklerini ve soğuktan etkilendiklerini ifade eden hasta refakatçileri, sıcak çorba ile biraz olsun ısındıklarını belirtiyor.


İkram çeşmelerinde hergün 06.30 ile 08.00 saatleri arasında toplamda 800 kişilik çorba ikram eden Büyükşehir Belediyesi, ayrıca 7 ayrı çorba evinde günde 9 bin kişiye sıcak çorba dağıtıyor. Ayrıca, Kobanili sığınmacılar için Suruç’ta kurulan çorba evlerinde günde 10 bin kişiye araçlarla sıcak çorba dağıtılıyor.







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.