Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hac ve Umre için vize sayıları artacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hac ve Umre için vize sayıları artacak

Dünya

Suudi Arabistan Hac bakanlığından yapılan açıklamaya göre Mekke'de yapılan genişletme çalışmalarından sonra, Umre ve Hacc için verilen vizelerin sayısının her sene artacağı belirtildi.

Saudi Gazette’nin haberine göre, Suudi Arabistan Hac Bakanlığından yapılan açıklamada, Mekke’de yapılan genişletme çalışmalarından sonra, Umre ve Hacc için verilen vizelerin her sene artacağı belirtildi.

Bakanlık açıklamanın devamında, Suudi Arabistan olarak Mekke için en güzel ve en kampsamlı projeler ürettikleri ve gelecek beş sene içerisinde Umre ve Hacc’a gelen Müslümanların sayısını ikiye katlayacakları belirtildi.

Umre için her ay 25 milyon kişiyi ağırlayabileceklerinin belirtildiği açıklamada, 2015 yılında 5 milyon kişiye vize verildiği ve bu sayının 2016 yılında 10 milyona ulaşacağını ifade edildi. (Enes Suiçer-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.