Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gönüllü Kuruluşlar Aşevi 7 bin kişiye sıcak yemek verecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gönüllü Kuruluşlar Aşevi 7 bin kişiye sıcak yemek verecek

Dünya

Şanlıurfa'da 21 yıl önce faaliyete başlayan ve binlerce aileye sıcak yemek veren Aşevi yılın 12 ayı ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek.


Kentte 1993 yılında gönüllü birkaç kişinin girişimiyle kurulan ve ramazan ayı öncesinde kapılarını yoksullara açan Aşevi, her gün yaklaşık 7 bin kişiye sıcak yemek verecek.

15 kazanın kaynadığı Aşevi'nde, sıraya giren ihtiyaç sahipleri, yanlarında getirdikleri sefer taslarıyla evlerine yemek götürüyor.

Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Başkanı Halit Şevki Kaplama, gazetecilere yaptığı açıklama 21 yıl önce kurulan aşevinin bugün binlerce kişiye sıcak yemek dağıttığını söyledi.

Gönüllüler olarak muhtaç ailelere her zaman destek olduklarını ve yaklaşık bin aileye yemek kartı dağıttıklarını anlatan Kaplama, şunları kaydetti:

"Yılın 9 ay ayında devam ettiğimiz hizmeti inşallah 12 aya çıkarmayı planlıyoruz. Bizlere yardım eden hayırseverlerimiz desteklerini sürdürüyor. Aşevinden bin aile faydalanıyor. Ramazan öncesinde faaliyete başlıyor. Her gün yaklaşık 7 bin kişiye sıcak yemek yetiştirmeye çalışıyoruz. Amacımız toplumumuza 21 yıldır hizmet veren bu kurumu ayakta tutmak ve yoksullarımıza hizmet sunmak. Zenginlerimizden beklentimiz buraya ve yoksullara sahip çıkmaları."

Aşevi'nin hizmete başlaması dolaysıyla ziyarette gelen Vali Yardımcıları Ramazan Seçilmiş ile Soner Zeybek, vatandaşlara yemek dağıttı. haber : mustafa akkauş


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.