Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gazze ambargosunu kıracak 2. filo
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gazze ambargosunu kıracak 2. filo

Dünya

Gazze’ye uluslararası yardım götürmek ve ambargoyu kırmak için harekete geçen 'Özgürlük Filosu II' yeniden yola çıkmaya hazırlanıyor.

 

12-15 civarında gemiden oluşması beklenen Gazze'ye uluslararası yardım filosunun Mayıs sonunda hazır olacağı ancak Türkiye'deki genel seçimlerin ardından hareket edeceği belirtiliyor.

 

Gazze’ye uluslararası yardım götürmek için çalışmalarını sürdüren “Özgürlük Filosu II” koordinasyon heyeti, Yunanistan ayağını temsil eden “Gazze’ye bir gemi” barış inisiyatifinin evsahipliğinde 9-10 Nisan tarihlerinde Atina’da yaptığı toplantıların ardından bir basın toplantısı düzenledi.

 

Basın toplantısına, aralarında İHH’nın Batı Şeria temsilcisi İzzet Şahin’in de bulunduğu farklı ülkelerden temsilciler, Özgürlük Filosu I’e katılan aktivistler, Yunan parlamentosundan milletvekilleri, sivil toplum temsilcileri, Yunanistan’da yaşayan Filistin vatandaşları katıldı. Basın toplantısının ardından Gazze için “Mavi Marmara” gemisinin kumbara maketiyle yardım da toplandı. Seçimden sonra filo yola çıkacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.