Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fransa'da Gazze için dev organizasyon
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fransa'da Gazze için dev organizasyon

Dünya

İsrailîn Gazze'ye yaptığı saldırıların ardından Gazze'ye yardım kervanına katılan Human Appeal Derneği, gelirini Gazze'ye bağışlayacağı dev bir organizasyonla, Fransa'nın Marsilya, Lyon ve Paris şehirlerinde ilahi konseri düzenleyecek.

FRANSA- Ramazan ayında İsrailîn Gazze’ye yaptığı saldırıların ardından Gazze’ye yardımlar ulaşmaya devam ediyor. Bu hayır kervanına dünyada 24 yıldır yardım faaliyetleri gösteren Human Appeal Derneği dev bir organizasyonla Fransa’nın Marsilya, Lyon ve Paris şehirlerinde ilahi konseri düzenleyecek.

 

Human Appeal tarafından basın kuruluşlarına gönderilen mailde, 10 Ekim’de Marsilya’da, 11 Ekim’de Lyon’da ve 12 Ekim’de Paris’te olmak üzere üç günde üç büyük şehirde üç dev konser verileceği belirtildi.

 

Konserlere, başta ünlü ilahi sanatçısı Maher Zain’in yanı sıra, Mesut Kurtis ve Khalid Belrhouzi’nin katılacağı bildirildi.  (Enes Suiçer-İlKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.