Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eyyübiye'de Zabıta Ekipleri Okul Kantinlerini Denetledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eyyübiye'de Zabıta Ekipleri Okul Kantinlerini Denetledi

Dünya

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması ile birlikte okul kantinlerini denetleyerek öğrencilerin hijyen ve sağlıklarını tehdit eden unsurlarının önüne geçmek için kantinleri denetledi.

 

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı bulunan ekipler ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerin kantinlerini de sürekli denetim altında tutarak, Eyyübiye Belediyesi Zabıta ekipleri olarak sağlık konusunda taviz vermeyeceklerini ifade etti.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta ekipleri, okul kantinlerinde denetimlere başladı. Zabıta ekipleri, okul önlerinde seyyar satıcıların da satış yapmalarına müsaade etmeyerek öğrencilerin bu konuda dikkat etmeleri için öğrencilere uyarılarda bulundu.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe sınırları içerisinde bulunan okul önlerinde seyyar olarak satış yapmanın zaten yasak olduğunu belirterek okul kantinleri sürekli denetim altında tuttuklarını ve Okulların yaz tatilinden sonra eğitime başladıklarını bu yüzden okullarda bulunan kantinleri sıkı denetin altına aldıklarını ve yapmış oldukları denetimlerde son kullanma tarihi geçen ürünlere el koyduklarını ve kantin işletmecilerine gerekli ceza ve uyarılarda bulunduklarını ifade ederek denetimlerinin aralıksız olarak devam edeceklerini ve sağlık açısından tehlike arz eden konularda kesinlikle taviz vermeyeceklerini ifade ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Ekipleri Okul kantinleri zabıta ve sağlık ekiplerince sürekli denetim altında tutulacaktır. Sağlık konusunda taviz yok. Dediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.