Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğan, New York'ta iş adamlarıyla bir araya geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğan, New York'ta iş adamlarıyla bir araya geldi

Dünya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM 69. Genel Kurulu toplantıları nedeniyle bulunduğu New York'ta iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi.

HABER MRK- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM 69. Genel Kurulu toplantıları nedeniyle bulunduğu New York’ta iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi.

 

ABD Ticaret Odası ile Başbakanlık Yatırım, Tanıtma ve Destek Ajansı tarafından düzenlenen toplantıda, önde gelen Amerikan firmalarının temsilcileri yer aldı.

Toplantının gerçekleştirildiği University Club’a beraberindeki heyetle birlikte yürüyerek gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Ticaret Odası Başkanı Greg Lebedev, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve ABD Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Khush Choksy tarafından karşılandı.

Toplantıda, CEO Ahmet Muhtar Ken t ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşmalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da iş adamlarına hitaben bir konuşma yaptı.







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.