Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ekinci, Hasta ziyaretinde bulundu VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ekinci, Hasta ziyaretinde bulundu VİDEO

Dünya

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, dün akşam iftar sonrası Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberinde bazı meclis üyeleri ile birlikte Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek burada hasta ziyaretlerinde bulundular. Çok sayıda hastayı odasında ziyaret eden Başkan Ekinci, geçmiş olsun dileklerini ileterek Allah’tan acil şifalar dileğinde bulundu.

Hasta odalarını gezdikten sonra Hastane bahçesinde bekleyen hasta yakınlarıyla bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada hasta yakınlarıyla bir süre sohbet ederek sorunları dinledi. Yaklaşık 2 saat süren hasta ziyaretleri gezisi sonrası Başkan Ekinci Hastaneden ayrıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.