Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Gürcistan'da
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Gürcistan'da

Dünya

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, resmi temaslarda bulunmak üzere Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e gitti.

 Gürcistan Ortodoks Kilisesi Patriği ll. İlia’nın resmi daveti üzerine Gürcistan’a giden Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü, Patrik ll. İlia'nın yardımcıları ve Patrikhane sözcüsünün de aralarında bulunduğu kalabalık bir heyet tarafından karşılandı.

Ziyaretinin ilk gününde Yunus Emre Enstitüsü Tiflis Türk Kültür Merkezi ve TİKA'nın ofisini ziyaret eden Başkan Görmez, yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Gürcistan temasları kapsamında Gürcistan Ortodoks Kilisesi Patriği ll. İlia ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelashvili ile de bir araya gelecek olan Başkan Görmez, Tiflis Cuma Mescidinde halka hutbe irat edecek.

Ziyaretinin üçüncü gününde Ahıska’da temaslarda bulunacak olan Başkan Görmez, Gürcistan programının son gününde Batum’a hareket ederek, Acara Metropoliti ve Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümeti Başkanı Arçil Habadze ile de bir görüşme yapacak. Batum’da Müslümanlarla da bir araya gelecek olan Başkan Görmez, temaslarının ardından Pazar günü yurda dönecek. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.