Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Dışişlerinden İsrail'e kınama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Dışişlerinden İsrail'e kınama

Dünya

Dışişleri Bakanlığı, İsrail polisinin, Mescid-i Aksa'nın taşıdığı ruhani değerleri ve hassasiyetleri hiçe sayan saldırılarını kınadı.

 Dışişleri Bakanlığından yapılan kınama açıklamasında, “Bugün (5 Kasım) 35 kişiden oluşan ve bir grup İsrail milletvekilinin de dahil olduğu aşırıcı Yahudinin zorla kutsal Harem-i Şerif’e girmesini ve bunu takiben İsrail polisinin, Mescid-i Aksa’nın taşıdığı ruhani değerleri ve hassasiyetleri hiçe saymasını şiddetle kınıyoruz.”denildi.

Açıklamada, bu eylemle İsrail`in, Filistinlilere yönelik provokasyonlarına yeni ve çok daha ciddi bir boyut eklendiği kaydedilerek, “İsrail’in Harem-i Şerif’in kudsiyetini ve özellikle Mescid-i Aksa’da Müslümanların inanç ve ibadet özgürlükleri başta olmak üzere temel insan haklarını pervasızca çiğneyen bu çirkin uygulamaları asla kabul edilemez.”diye tepki dile getirildi. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.