Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Dışişleri Bakanlığı'ndan Kırım açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Dışişleri Bakanlığı'ndan Kırım açıklaması

Dünya

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kırım Özerk Cumhuriyeti'nde yapılan seçimlerin Türkiye tarafından bir geçerliliğinin bulunmadığı ifade edildi.

Dışişleri Bakanlığı, Kırım’da yapılan seçimler hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Türkiye, Kırım Özerk Cumhuriyeti’nin (KÖC) yasadışı ilhakını tanımamaktadır. Bu çerçevede, KÖC’nde 14 Eylül 2014 günü yapılan “seçimlerin” de ülkemiz açısından bir geçerliliği bulunmamaktadır.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Öte yandan, son günlerde Kırım Tatar Milli Meclisi’ne (KTMM) yönelik baskıların giderek artmasını derin endişeyle karşılıyoruz. Kırım’ın yerli halkı olan Tatar toplumunu sindirmeye yönelik bu tür eylemleri kınıyor ve derhal sonlandırılması çağrısında bulunuyoruz.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.