Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Dışarıda kalan Suriyelilerin durumu yürek burkuyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Dışarıda kalan Suriyelilerin durumu yürek burkuyor

Dünya

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bayramı boş bir arsada kurdukları derme çatma çadırlarda geçiren Suriyeli mültecilerin durumu yürek burkuyor.

 Kendi imkanlarıyla bir arsada kurdukları çadırlarda kalan Suriyeli mültecilerin kurban bayramı hazin bir şekilde geçiyor. Günlerdir yağmur altında ve olumsuz mevsim şartlarında hayata tutunmaya çalışan mülteciler ülkelerindeki savaşın bir an önce bitmesi temennisinde bulundular.

Günlerdir kendi imkanıyla boş bir arsada çadır kuran mültecilerden Muhammed Dehbi, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Ben ve çocuklarım günlerdir dışarıda kalıyoruz kampta yer yok. Suriye'nin her tarafından mülteci gelmiş kampta yer oldukça içeri alınıyoruz ancak yer yetersiz. Bizler birkaç gündür yağmurun altındayız, geceleri ise ateş yakıp ısınıyoruz. Bugün de bayram ve gördüğünüz gibi dışarıda geçiriyoruz bayramı. Bir an önce yanan bu fitne ateşinin sönüp ülkemizin feraha kavuşmasını ve evlerimize dönmek istiyoruz."

Öte yandan Akçakaleli hayırseverlerin dışarıda kalan yüzlerce Suriyeliye şimdiden et ulaştırdıkları gözlemlendi. (İbrahim Yılmaz - İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.