Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Davutoğlu Esad'la Görüştü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Davutoğlu Esad'la Görüştü

Dünya

Esad ve Davutoğlu, Siyonist işgal donanmasının Özgürlük Filosu'na düzenlediği kanlı saldırıyla ilgili mutlaka uluslararası soruşturma komisyonu kurulması gerektiğini de belirtti.

Suriye Haber Ajansı'nın bildirdiğine göre, dün (19 Temmuz Pazartesi) Suriye'nin başkenti Şam'da bir araya gelen Esad ve Davutoğlu, Gazze'ye uygulanan ablukanın kaldırılması için daha yoğun çaba harcanması gerektiğini ifade ederek, Filistin halkının direnişine destek sağlayacak ulusal uzlaşının önemine dikkat çekti.

Haberde, Suriye Cumhurbaşkanı'nın ve Türk Dışişleri Bakanı'nın Özgürlük Filosu'ndaki sivil insanlara düzenlenen saldırıyla ilgili uluslararası soruşturma komisyonu kurulması gerektiği üzerinde durdukları bildirildi.

Haberde ayrıca Esad ve Davutoğlu'nun Ortadoğu'da barış sürecinin Siyonist işgal devletinin fanatik hükümetinin düşmanca tutumu nedeniyle durduğuna işaret ettiği kaydedildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.