Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğan'dan Millet Camii ve Külliyesi'ne ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğan'dan Millet Camii ve Külliyesi'ne ziyaret

Dünya

Gana’nın başkenti Akra’da temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Diyanet Vakfı ile Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı'nın desteğiyle inşa edilen Millet Camii ve Külliyesi'ni ziyaret ederek yapıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

 

Ganalı Müslümanlar ve bu ülkede yaşayan Türklerin sevgi gösterileri ile karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı kısa konuşmada, cami inşaatının bu seviyeye gelmesinin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Millet Camii ve Külliyesi’nin sadece Akra değil, tüm Gana için önemli olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, caminin Müslümanlara hayırlı olmasını diledi.

“Akra'daki külliye bir ilim irfan yuvası olacak”

“İnşallah, Akra'daki bu camii-külliye, bir ilim irfan yuvası olmasının yanı sıra, insan yetiştiren bir görev ifa edecek” şeklinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını, “İnşallah en kısa zamanda caminin tamamlandığı müjdesini alırız. Sizleri saygıyla selamlıyorum ve hepinizi Allah'a emanet ediyorum” sözleriyle tamamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretinde kendisine eşlik eden Gana Baş Müftüsü Osman Nuhu Shaavubutu’ya Kur'an-ı Kerim hediye etti. Gana Baş Müftüsü Shaavubutu da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a içinde bir duanın yer aldığı hüsn-ü hat levha hediye etti. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.