Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çin'de Şanlıurfa tarihi ile tanıtılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çin'de Şanlıurfa tarihi ile tanıtılıyor

Dünya

Şanlıurfa'da yapılan kazı sonucunda ortaya çıkan 12 bin yıllık Göbeklitepe anıtı dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin'de tanıtılıyor.

Şanlıurfa eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Bşdanışmanı Abdülkadir Emin Önen'in Çin Bütükelçiliğine atandıktan sonra yaptığı faaliyetlerle Şanlıurfa'ya katkı sunuyor. Çin’de 2018 yılı Türkiye Turizm Yılı etkinlikleri kapsamında Türk yemekleri haftası etkinliğinde Göbeklitepe tanıtımı da eklendi. 

Göbeklite kazılarıyla dünyanın en eski tarihini barındıran Şanlıurfa, dünyanın her tarafında ilgi görmeye devam ediyor. Uzak doğu ülkesi olan Çin'de de tanıtılmaya başlnan Şanlıurfa, inanç ve tarih kenti olarak turizmin en önemli kenti olarak adlandırılıyor.

Şanlıurfa Göbeklitepe arka fonu ile yemek tantımını yapan Pekin Büyükeliçisi Ein Önen: " Çin’de 2018 yılı Türkiye Turizm Yılı etkinlikleri kapsamında Türk yemekleri haftasını bugün Pekin’de başlattık.Buradaki konuşmamda Türkiye’nin eşşiz kültürel,tarihi deneyimler ile mükemmel kalitede hizmet ve eğlence isteyen daha fazla Çinli turist için hazır olduğunu ifade ettim" dedi.

Haber: Mehmet Guli Aslan / www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.