Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın tarihi değiştirildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın tarihi değiştirildi

Dünya

Bu yıl Kurban bayramına denk gelmesinden dolayı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın 13-19 Ekim 2014 tarihleri arasında kutlanması kararlaştırıldı.

Bu yıl Kurban bayramının 04-07 Ekim tarihleri denk gelmesinden dolayı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın Bakan onayı ile 13-19 Ekim 2014 tarihleri arasında kutlanması kararlaştırıldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık, “Bu yıl Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “Cami ve Gençlik” konusu merkeze alınarak faaliyetler planlanmıştır. Şanlıurfa İl Müftülüğü olarak gerçekleştirilecek faaliyetler arasında camilerde kütüphane oluşturulması, kitap dağıtımı, konferans ve paneller, cami onarım ve temizliği, kan bağışı kampanyaları, ödüllü yarışmalar, radyo ve TV programları, Ebru ve Hüsn-i Hat yarışması, spor aktiviteleri bu gibi faaliyetler planlanmıştır” dedi.

Camiler ve Din görevlileri Haftası içerisinde hayırsever vatandaşlara Müftülükçe plaket verileceğini söyleyen Açık, “Bu haftada personelimiz arasında; hafızlık, Kur’an-ı Kerim ve ezanı güzel okuma, hutbe ve şiir yazma gibi yarışmalar düzenlenecektir.”diye konuştu.







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.