Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bölgenin en büyük alışveriş merkezinde asma tavan çöktü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bölgenin en büyük alışveriş merkezinde asma tavan çöktü

Dünya

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan bölgenin en büyük alışveriş merkezinde asma tavan çöktü, bir kişi yaralandı.

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan bölgenin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM’de asma tavan çöktü, bir kişi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında, Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde bulunan Ceylan Karavil Park AVM’de meydana geldi. Alışveriş merkezinin iç kısmında bulunan asma tavan henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilirken alışveriş merkezinin girişleri bir süreliğine kapatıldı.

Çökme sonucu olay yerinde bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kadın yaralandı. İlk tedavisi olay yerinde yapılan yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Alışveriş merkezi görevlilerinin basın mensuplarının görüntü almalarına engel olması ise tepkilere neden oldu. (Hamza Adiyaman/Ali Fidancı-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.