Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bölge birinciliğini elde etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bölge birinciliğini elde etti

Dünya

Diyanet işler başkanlığının 03.05. 2014 tarihinde düzenlediği Kuran-ı Kerim-i güzel okuma yarışmasında Şanlıurfa ilini temsilen katılan Viranşehir Kemal Veysi Tepret Fahri müezzini Ahmet Pascı, Diyarbakırda yapılan bölge yarışmasında, bölge birinciliğini elde etti.

Bu sonuçtan sonra 21. 06 2014 tarihinde Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camiinde yapılacak olan yarı final yarışmasına katılmaya hak kazanmış oldu. Ahmet Pascı burada da dereceye girerse İstanbul'da yapılacak Türkiye birinciliği için mücadele edecek. İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan bölge birincisi olan Ahmet Pascı'yı tebrik ederek" Kardeşimiz her zaman olduğu gibi bir başarıya daha imza atmıştır. İnşallah Ankara'da da derece yaparak Türkiye finallerine gidecek ve orada da ipi göğüsleyecektir. Kendisini bu başarısından dolayı kutluyorum" dedi. Kur'anı Kerimi güzel okuma yarışmasında dereceye giren Ahmet Pascı hemşerimize özellikle hayırseverlerin ve iş adamlarının kendisine sponsor olup destek vermesini Bizim Gazete olarak öneriyoruz.

HAC TATBİKATI BAŞLADI

 Öte yandan bu yıl hacca gidecek olan Viranşehirli hacılar için İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan Tepret Camisinde eğitim vermeye başladı. Eğitime mesai günleri içinde sabah programıyla devam edilecek ve kurs sonunda hacı adayları elde ettikleri pratik bilgileri Hac mevsiminde tatbik edecek.

bizimgazete63.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.