Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bisikletli barış elçisi Ş.Urfa'da
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bisikletli barış elçisi Ş.Urfa'da

Dünya

 ile Türkiye-Suriye ilişkilerini geliştirmek için Bisiklet yolculuğuna çıktı.

Yolculuğa Suriye'nin Halep vilayetinden başlayan Kaakeh Hatay Sınır kapısından giriş yaparak Kilis üzerinden Şanlıurfa'ya geldi. Bisikleti ile kilometrelerce yol kat eden Yahya Kaakeh ilk olarak Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti. Vali Yardımcısı Şaban Erdoğan tarafından kabul edilen Yahya Kaakeh yolculuğu hakkında Erdoğan'a bilgi verdi.

Türkiye'nin önemli bir Ülke olduğunu söylenen Kaakeh çocukluğundan beri bisiklet sporu ile uğraştığını bunun sayesinde yurt içinde ve yurt dışında birçok seyahat gerçekleştirdiğini söyledi. Amacının Türkiye-Suriye ilişkilerinin gelişmesine katkıda bulunmak olduğunu belirten Kaakeh Türkiye'de olmaktan mutluyum dedi.

Vali Yardımcısı Şaban Erdoğan ise; Girişmiş olduğu bu önemli gönül görevinde kendisine taktir ettiğini belirterek her konuda kendisine destek olmaya hazır olduklarını belirterek gezisi boyunca kendisine başarılar diledi. Erdoğan ziyaret anısına Yahya Kaakeh'e Şanlıurfa'yı tanıtan kültür seti hediye etti.

Bisikleti ile Şanlıurfa caddelerinde gezen Kaakeh'e vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. Yahya Kaakeh Şanlıurfa'daki gezisini tamamladıktan sonra Diyarbakır ve Van illerini de ziyaret ettikten sonra İran'a geçecek. Bir süre gezisine devam edecek olan Kaakeh daha sonra Türkiye turu yaptıktan sonra Suriye'ye dönecek.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.