Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Belçika'da Kurban Bayramı kutlaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Belçika'da Kurban Bayramı kutlaması

Dünya

Kurban Bayramı'nı memleketlerinden uzak idrak eden Müslümanların Belçika'daki buluşma yerleri camiler oldu. Bayramlaşma merasimlerinin Anvers kentindeki duraklarından biri de El Gazali Camii idi.

ANVERS- Tüm dünyada olduğu gibi Belçika’da yaşayan Müslümanlar da bayramı coşku ile karşıladı. Sabahın erken saatlerinde camilere toplanan Müslümanlar bayram namazını eda etti, bayramlaştı.

Anvers’ teki Müslümanların toplandıkları El Gazali Camii'nde bayram namazını eda ettiler, tekbir ve salâvatlar getirdiler. Molla Zeki Açıkgöz’ün yaptığı bayram hutbesinin ardından Müslümanlar sıralar halinde bayramlaştı.

Bayram namazlarından sonra ev davetleri geleneği bu bayramda da uygulandı. Bayramlaşmanın akabinde hayırsever Müslümanlar tarafından camii cemaatinden gruplar halinde evlerine davet edilerek yemek ikramında bulunuldu. (Abdurrahman Ekinci- İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.