Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Arap işadamı Alamoudi’den, Başbakan Erdoğan’a övgü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Arap işadamı Alamoudi’den, Başbakan Erdoğan’a övgü

Dünya

Arap işadamı Mahmoud Saleh Alamoudi, Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan olmasından sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin daha fazla itibar kazandığını ve Arap Dünyası’nın da Türklere karşı bakış açısında pozitif yönde gelişme olduğunu söyledi.

Suudi Arabistan’ın ünlü işadamlarından Alamoudi, yatırımlarını denetlemek ve yeni yatırımların araştırmasını yapmak üzere önceki gün İstanbul’a geldi. Atakent Mahallesi’ndeki Hacı Ömer Çetinsaya Camii’nde teravih namazını kıldıktan sonra yazarımız Müslüm Aktürk ile sular vadisini gezen ünlü Arap işadamı Mahmoud Saleh Alamoudi, Ramazan dolayısıyla sergilenen stantlardan alış veriş yaptı. Daha sonra semaverde demlenen çayını yudumlayan Alamoudi, geç saatlere kadar sular vadisinin keyfini çıkardı.

 

Müslüm Aktürk’ün, “Arap Dünyası’ndan Türkiye’nin nasıl göründüğü?” şeklindeki sorusuna karşılık, Arap İşadamı Alamoudi, “Başbakan Erdoğan, hem ülkemizde hem de bütün Arap Dünyası’nda oldukça seviliyor. Bu sevgi, saygı Türkiye’ye olan bakış açısını da etkiliyor. Eskiye göre Türkiye Cumhuriyeti’nin daha fazla itibar kazandığını söyleyebilirim” dedi.

 

İtibar arttıkça güven duygusunun da fazlalaştığını hatırlatan Mahmoud Saleh Alamoudi, şöyle devam etti: “Yatırımcılar için güven ortamı ve istikrar çok önemli. Bu iki etken bizim Türkiye’ye yönelmemize vesile oldu. Türkiye’de inşaat alanında bazı yatırımlar yaptık ancak daha fazlası için araştırmalarımız sürüyor. Sık sık Türkiye’ye geliyorum. İki hafta kadar önce buradaydım. Kısmet olursa, cazip gelen yatırımlar için Türkiye’yi tercih etmeye devam edeceğiz.”

 

Müslüm Aktürk / www.balikligol.com

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.