Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
'Altın İsot Festivali' ertelendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

'Altın İsot Festivali' ertelendi

Dünya

Şanlıurfa merkez ilçesi Haliliye Belediyesinin organize ettiği "Altın İsot Festivali" bölgede ve sınır hattında yaşanan sıcak gelişmelerden ötürü ertelendi.

Haliliye Belediyesi, Altın İsot Festivali’nin belirlenecek ileriki bir tarihte gerçekleştirileceğini belirtti.


Bölgede yaşanan sıcak gelişmeler ve can kayıpları dolayısıyla verilen erteleme kararı hakkında Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Yakın tarihte ilimizde, çevre illerde ve sınır komşularımızda yaşanan sıcak gelişmeler ve bu gelişmelere bağlı olarak yaşanan yaralanmalar ile ölüm haberleri hepimizi derinden üzmüştür. Bir tarafta şiddet, acı, üzüntü, gerginlik, insan dramları varken bu duruma duyarsız kalmamız mümkün değildir. Yaşanan acı olayların en kısa sürede son bulmasını diliyor, kardeşliğimizin devamını, huzur ve barış ortamının korunmasını temenni ediyoruz. Festivalimiz bu nedenlerle ileriki bir tarihe ertelenmiştir.

30 Ekim -1 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılması planlanan ‘Altın İsot Festivali’ Haliliye Belediyesi’nce açıklanacak bir başka tarihte gerçekleştirilecek.”denildi.







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.