Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Afrin için Şanlıurfa'da toplandılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Afrin için Şanlıurfa'da toplandılar

Dünya

Zeytin dalı hareketi ile Afrin'i terörislerden arındıran Mehmetcik'ten sonra yerel halka yardımların sürdürülmesi için Şanlıurfa siyasetçileri, bürokratı ve STK'ları toplandı.

Zeytin dalı hareketi ile Afrin'i terörislerden arındıran Mehmetcik'ten sonra yerel halka insani yardımların sürdürülmesi için Şanlıurfa siyasetçileri, bürokratı ve STK'ları toplandı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Eyyübiye Belediye Başkanı MEhmet EKinci, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, Suriye Yardım Platformu sözcüsü OSman Gerem ve STK temsilcileri hazır bulundu.

Destansı bir mücadele ile sınır ötesi opresyonu gerçekleştiren Ordu'dan sonra STK'lar ise yerel halka insani yardım yapma konusunda çalışmaları sürdürüyor. Şanlıurfa'dan Afrin halkına yardımlar süreceğinin altı çizildi. 

Mazlumların ve garibanların umudu olan Türkiye her zaman kucak açarak ve yardım ederek dünyadaki tüm mazlumların sığınağı oluyor. 

www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.